A regisztrációdat csak nagyobb felbontású kijelzőn tudod folytatni...
  • Részvétel
  • Szállás
  • Program
  • Támogatás
  • Személyes adatok

Részvétel


Étkezés*

Csütörtök Péntek Szombat
Ebéd
Vacsora
*Reggelit a szállással együtt biztosítunk

Broadway Apartments

Ezt a szállást csoportos foglalás esetén ajánljuk!

A szálláson 4 fős apartmanokban lehet elhelyezkedni, ahol 2 db (nem szétválasztható) duplaágy áll rendelkezésre. Az apartmanokhoz különálló konyha- és fürdőszobarész tartozik. Egyéni jelentkezés is lehetséges, azonban ebben az esetben a Konferencia szervezői fogják elhelyezni az így résztvevőket, a duplaágyak valamelyikén, egy másik, azonos módon jelentkező résztvevővel együtt. További részletek a szállás foglalási nyomtatványban találhatóak. Jelentkezési lap letöltése.

Hotel Benczúr

Ezt a szállást egyéni, vagy két fős foglalás esetén ajánljuk!

A hotelben 1 illetve 2 ágyas szobák állnak rendelkezésre, felújított illetve standard minőségben. A két fős szobákba egyéni jelentkezés is lehetséges, azonban ebben az esetben a Konferencia szervezői fogják elhelyezni az így résztvevőket a különálló két ágyas szobákban egy másik, azonos módon jelentkező résztvevővel együtt. További részletek a szállás foglalási nyomtatványban találhatóak. Nézd meg a hotelszobákat és töltsd le a jelentkezési lapot.

Program

Jelentkezz önkéntes munkára
Önkéntes munkára jelentkezés

Támogatói csomagok

Most van lehetőséged Támogatói Csomagokon keresztül hozzájárulni a Konferencia szervezéséhez. Minden csomagban egyedileg tervezett, FJK logóval ellátott termékeket találhatsz. Válassz egyet, és támogass minket!

Személyes adatok

A regisztrációhoz szükséges személyes adatok

Hiba merült fel az üzenet elküldése során. Kérjük, próbálja újra később!

Ezzel az email címmel már regisztráltak! Ha módosítani szeretnéd a regisztrációdat, keress meg minket a [email protected] email címen!

Regisztrációd feldolgozása folyamatban...

A regisztrációd sikeres!

A részletekről küldtünk egy emailt!

Hit által

Tudnivalók

A regisztrációd véglegesítéséhez szükséges a regisztráció során megjelölt teljes végösszeg átutalása. A regisztráció során megjelenített részvételi díj nem tartalmazza a szállás költségeit, ennek kiegyenlítésére a konferencián, személyesen lesz lehetőséged. A regisztráció során megjelölt összeget átutalással kérjük befizetni, a 12001008-01177336-00100001 (ASI Magyarország) számlaszámra. A közlemény rovatban a regisztráló személy(ek) neve mellett mindenféleképpen legyen feltüntetve az is, hogy „FJK támogatás”. Ha bármilyen egyéb kérésed, kérdésed van, írj bátran az [email protected] e-mail címre!
Amennyiben az utalást csak külföldi (nem magyar) bankszámláról tudnád intézni, úgy nem vagy köteles az előleg fizetésére, tekintettel a magas határon kívüli utalási költségekre. A regisztráció költségét a konferencián személyesen, készpénzben tudod egyenlíteni. Ebben az esetben egy e-mailt fogunk küldeni a konferencia előtt, melyben megkérünk majd egy második visszaigazolásra a megrendelt szolgáltatásokról.

Regisztráció díja

Fizetendő összeg* Ft

Támogatói csomag 0 Ft

Résztvételi díj Ft

*A szállás költségét ezen felül kell rendezni!